Nieuwe cursussen:


De nieuwe puppy cursussen starten op:

  •  Maandag 29 juli
  •  Woensdag 31 juli
  •  Zaterdag 3 augustus
  • Woensdag 4 september
  • Zaterdag 14 september


  • Kom met je hond buiten spelen bij hondenspeeltuin Bello in Rotterdam!

Puppy's zijn bij ons welkom vanaf 8 weken met een geldige vaccinatie. Wanneer je een pup aanschaft is socialisatie van groot belang. Het volgen van een puppy cursus is onderdeel van deze socialisatie.

Het is belangrijk je pup kennis te laten maken met de wereld. Je kunt hiermee niet wachten tot de hond volwassen is. Hoe ouder je pup is, hoe voorzichtiger en hoe moeilijker het is om aan nieuwe situaties te wennen.

Wil je later een leuke sociale hond, dan is het van belang dat hij/zij zo snel mogelijk kennis maakt met zoveel mogelijk verschillende andere honden. Op de hondenschool worden leuke dingen gedaan met de hond in aanwezigheid van andere honden en mensen. Dit zal er toe bijdragen dat je pup andere honden en mensen heel leuk gaat vinden.

Tijdens de puppy cursus gaan we stap voor stap de oefeningen aanleren met een beloningsgerichte methode.
De cursus bestaat uit 9 praktijklessen en wordt ondersteund door een theorieavond en een theorieboek welke bij de cursus prijs van 155 euro zijn inbegrepen. Deze cursus is ook geschikt voor honden die geadopteerd zijn, bijvoorbeeld uit het asiel of uit het buitenland. Met uitzondering van honden die probleemgedrag vertonen. Deze honden kunnen deelnemen aan onze beginnerscursus.


-Inschrijven voor de puppycursus kan al via het inschrijfformulier

De cursus bevat 9 praktijklessen, een theorie avond, een theorieboek en een 5 rittenkaart voor hondenspeeltuin Bello. De kosten
zijn 155 euro

Omdat het belangrijk is om met een pup direct te beginnen met de cursus hebben wij instroom klasjes voorafgaand aan de nieuwe puppycursus zodat je altijd gelijk kan starten. Voor meer informatie of wil je gelijk starten mail dan naar info@whatsupdogs.nl